Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bett & blessyr - limerick

 

En fyndig fakir uti Gada
i pirayastim brukar att bada
och vill han ha mer
ja då släpper han ner
en haj för att tillföra skada




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-05 22:43



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
haha görbra!!
2012-02-07

  tom boreland
synd om hajen
2012-02-06

  © anakreon VIP
När han tröttnat så
kan jag inbjuda
till simtur med min
baracuda!
Calle
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP