Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egentligen, vad har den fattige råd med?

Ord i böcker är inget för den fattige.
Medans jag slänger en efter en
jag läser ut dem på sommarmorgnar
under min egen korkek
på det gröna gräset i en central park

Kärlek är inget för den fattige.
men jag kan, älska alla, en varje lördagskväll.
Jag byter män, lika ofta som tulpanerna i köket
för pengar har jag gott om
i min sparbössa, hemma i fönstret

Fejkad skönhet i ansiktet är inget för den fattige.
Jag har smink och salongsplockade ögonbryn
för en perfekt look. Som alla, bara alla älskar
och kärlek är pengar under en korkek
men på sommarmorgnarna är jag alltid ensam.




Fri vers av chirp
Läst 236 gånger
Publicerad 2012-02-05 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chirp
chirp