Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggad som BLÅTT. Sjunde dikten av 12 - en på temat BLÅTT för varje månad augusti 2011 t.o.m. juli 2012.




Februariblått (tema Blått)

  

Snöreflexer i skyn

från motorvägens

bärnstensgula sken

lyser upp

natthimlen

likt solnedgång

trots sen

timme

 

Ovan är natten

svart

ja, gränsande

indigo

 

Månen klirrar

som glas

och parken är

ovetande

bländande

vit

 

I vinterns

mörker

är alla

katter

blå

 

 

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-06 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström