Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT göra något i JESU NAMN.

  
Från Bibeln, Kol 3:17
Låt allt vad ni gör i ord eller handling
ske i herren Jesu namn
och tacka Gud fadern genom honom.


Varje ord eller handling,
låt oss göra det i Jesu namn.
Är det något vi inte kan göra i Jesu namn,
är det förmodligen något vi ska låta bli.

Kan man be direkt till Gud?
Ja, visst kan man det.
Men att nå fram till Gud fadern
genom sonen Jesus
lägger till en extra dimension.

Det finns en speciell kraft i namnet Jesus.
Här når vi direkt den barmhärtige Guden.
Det finns inga starkare böner
än de som beds i herren Jesu namn.

En sång:
Säg känner du det underbara namnet,
som till frälsning Gud oss gav.
Vars lov har sjungits ut i hela världen,
över varje land och hav.

Namnet framför andra namn är Jesus.
Ej skönare på jorden fanns.
Ty inget annat namn kan giva frälsning.
Inget annat namn än Hans.


© Seglaren februari 2012




Prosa av Seglaren
Läst 651 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-06 13:00



Bookmark and Share


  marie-helene
Amen och tack för dina ord..
2012-02-06

  Bibbi VIP
Ett trefaldigt amen!

Jag känner en på sin tid ökänd gatumissionär som alltid bar med sig boken:"Atomkraften i Jesu Namn"
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren