Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

How can I teach them how to treat me?

Är så ledsen att jag bara vill krypa ihop och sova.
Vill glömma att du glömt mig.
Varför släppte du in mig om jag ändå inte skulle få vara kvar?
Gör ont att stå bredvid.
Vill inte se när någon annan är viktig, viktigare, viktigast.

Än en gång har jag kastats bort. Jag, min trogna dåre!

Vad är det som jag gör så att ni inte förstår?
How can I teach you how to treat me??




Fri vers av känsla tanke handling
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-06 16:39



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
grymt
men bra
och grymt är oftast bra
annars hade enkelt
och välförtjänt
varit enklare att komma över
antar jag
men din text
talade till mig... Bra jobbat!
2015-02-18
  > Nästa text
< Föregående

känsla tanke handling