Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-till de sju barnen för mer än hundra år sedan på Annehill, Stocksund. Samma måne!


Mormor Annas ord


Månen sniken
bakom gardinen
står och gluttar!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-06 19:07

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Samma måne
stiger i öst
till liten tröst

tro den som kan....
- men Anna hon kunde,
hon med de nio barnen
för mer än hundra år sedan.

Månylandet borde få sin nisch...
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP