Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modersdrake

Någon springer förbi nedanför mitt fönster
Hans höga stålklackar ekar sirapslikt över husen när de slår i backen

”Glöm inte urmodern, den stora draken.

Hon har varit ensam så länge nu.

Glöm inte urmodern, din rabiata reklamhipster, din hynda till trostjänare.

Ditt sår, ditt offer, din guldget.

Glöm inte din arvssynd! Den nedärvda genom generna droppande.

Din skärm, ditt neonljus, dina dyra misstag.

Glöm inte din skuld.

Överförda American Express pengar köpta kärlekar.

Glöm inte urmodern: ditt eget bruna hjärta.”

Jag hör bara början sen har han redan sprungit förbi, viskande


Glöm inte

Glöm inte

Glöm




Fri vers av Tess the mess
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-06 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess the mess
Tess the mess