Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje människa..




Varje männska har en själ
ett hjärta och en kropp
varje männska har ett liv
en tanke och ett hopp
och vi lever och vi andas
längtar ständigt till en vår
vi hatar och vi älskar
och önskar gott nytt år

Varje männska har en boning
en plats på denna Jord
varje männska har ett språk
med konstiga små ord
och vi skrattar och vi gråter
medan tiden bara går
vi hatar och vi älskar
och önskar gott nytt år

Bodil Sandberg-05













Fri vers av Bodil Sandberg VIP
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-01-23 15:09



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Skönläst !
Ja visst längtar man till våren !
2006-01-24

    Cajsa
En klar favorit!
2006-01-23

  rebecca d
en klar femma...som du diktar...så vackert, rytmiskt..och med så mycket innehåll
2006-01-23

  Ingrid Nilsson
Nu har du gjort en visa igen,så fulländad o fin. För tanken till Dan Viktors härliga "Världen går väl inte under" som han skrev till millenieskiftet. Har du hört den?
2006-01-23

  JMR
Vackra ord i ett härligt flytande ordspel.
2006-01-23

    Mejja
Verkligen bra textform som går fint samman. Förträfflig till högläsning.
Och precis så är det ju som oftast. Tiden går och vi fortsätter med våra konstiga små ord ;)
2006-01-23

    Cecilia.A
Fint!
Lätt att förstå.
Livet är ju precis sådär
2006-01-23

  prinscess VIP
mycket bra
om människan
tack för denna dikt
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg
Bodil Sandberg VIP