Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slem & slem - limerick

 

En ung kurtisan från Paris
blev ombedd utav Herr Polis
att avslöja kunden
hon just haft i lunden
med att hosta upp ett bevis




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-07 14:50



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Det är ju nästan
så man kan roDNA!
Calle
2012-02-08

  Bodil Sandberg VIP
ooo hahaha!!!
2012-02-07

  lodjuret/seglare VIP
För den som just i dagarna härjas av ett eller annat förkylningsvirus går denna rick hem 'så det knakar'.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP