Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du duger

 

Vi människor är alla olika
det finns bara en av oss var här
kom ihåg det när du någon annan vill likna
DU DUGER PRECIS SOM DU ÄR

För prylar är bara prylar
även om det kan vara bra att ha
men det som är mycket mera viktigt
är att du inuti själen mår bra

Så försök sätt dig ner och fundera
på hur du hamnade i känslan där
jag lovar det går så mycket lättare
om du säger JAG DUGER PRECIS SOM JAG ÄR

 

 

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 823 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-07 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP