Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg bort

Du glider alltmer

från tillvaro

till frånvaro

med blick som en oputsad spegel

du har halat livets alla segel

driver vind för våg på likgiltighetens vågor

din livseld är inte längre flammande lågor 

vad som än hände igår

satte tragiskt djupa spår

du är på väg bort från allt

för oss andra blev det bara kallt




Fri vers av Berra Bäver
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver