Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagar är alltid blå (Piątki są zawsze niebieskie)

 

Alla dagar har en egen färg hos mig.
Ibland skiftar de i grått.
Men mina fredagar är alltid blå.

 

Każdy dzień ma swój własny kolor ze mną.
Czasami przełączyć na szaro.
Ale moje piątki są zawsze niebieskie.

 

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-07 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström