Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägbeskrivning dit du inte vill

 

jag bor längs stigen
som leder förbi det gamla uppbrottet
det är en lugn plats
kuperad (som en hundsvans)

där stormar aldrig
och havet stiger aldrig över våra bräddar
vädret är jämnt och stadigt
klart till halvklart - mestadels halvklart

när du passerat upproren
och kört genom sorgen ser du platsen
men det är inte säkert jag är hemma
- så ta inte med några blommor!

jag är ofta ute och strövar i motlut
varthän vet man aldrig
men
det går lättare att andas så




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-08 00:26



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
vi kanske möts någonstans där längs stigen....:)
2012-02-08

  Ingela Svenson VIP
Helt suveränt, jag följer i dina fotspår där i skogen, och livet går uppför, mest hela tiden. Kanske är det ändå bättre med motstånd?
2012-02-08

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
En underbar text!
2012-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Ännu ett fint bevis på att du är tillbaka från det som du menade dig vara borta från.
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger