Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄRLEK OCH HELANDES AV DEN NÅD SOM GES I EN FAS SOM KALLAS VISDOM HUR SKALL VI NÅ DETTA UTAN SJÄLVKÄRLEK


av din dag,,,,,,,,,




















vackra själar flyter igenom
mitt medvetande,

någon dansar
heliga ritualer,

mäktar luften
dessa vingslag,

SPRÖDA VINGAR
INRE FAMNTAG

LUFTEN VIBRERAR AV LJUS
FÖRFÖR VIBRATIONER

TÄNDER INRE ELDAR
FÖR EN SMÖRJELSE

AV FÖRLORADE TÅRAR,,,,,,,




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-08 18:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka ord som ger starka känslor. Skickligt!
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén