Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad



spruckna läppar
vi trär leenden på tråd

tystnad har klätt in omkretsen
och vi fångar trevande ögonblicken som studsar mellan

trevar efter ord
letar på obekanta platser
bland det osagda
bland dammiga meningar och förnuft som ramlar isär

nakna fötter mot kallt golv
det ekar i sanningens korridor
hjärtats rytmen

det ekar tystnad

ett ögonblicks sekund
inga ord - bara din blick

allt som behövs




Fri vers av isabel louise
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-08 18:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Don' t walk away
in silence..."
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise