Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Under mitt skinn väntar själen på att bli frisläppt.
Hjälp mig hitta vägen hem, väser den.




Fri vers av eaglemountain
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-08 20:16



Bookmark and Share


    little devil
Genialt
2012-11-13
  > Nästa text
< Föregående

eaglemountain