Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven då en vän försvann


Kom hem inatt

Att du inte än är hemma
Skakar oss i grunden
Tunna är hoppets trådar
Som håller skräcken bunden

Att du inte än är hemma
Om trådarna nu brista
Så släppes fruktan fri
För allt vi har att mista

Att du inte än är hemma
Förtvivlan drabbar mig
Till knä min svindel tvingar
När benen viker sig

Att du inte än är hemma
När börjar tårar sina?
När otrogna ses bedja?
Du bedras av en de dina?

Att du inte än är hemma
Tanken kommer fatt
Att du ännu saknas
Kom hem, kom hem inatt




Bunden vers av annarebecca
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-08 20:47



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Fina rader och med rim som gillas stort i sitt sammanhang..känner faktiskt igen mej lite här också i dina ord..att du inte är hemma..har en göbbe som nästan alltid jobbar,,,trist..hoppas det blir förändringens tider :) applåder
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

annarebecca
annarebecca