Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telepatin

Energierna når varann
saknaden gör sig påmind
då tiden formar
våra små minnen.

Orden formar mjuka känslor,
färgerna, lockar till nya
toner.
Resor vi gjort via telepatin
och sagor, viger våra
steg mot sommarstränder.

Spanska romantiska sånger
du ber mig lyssna till.
Visuellt når videorna mitt
hjärta det budskap du ger.

Din omsorg
din vänskap
din kärlek
din nyfikenhet
din busiga sida
ditt underbara skratt
din underbara röst
din önskan
dina drömmar

Våra täta samtal vi hade gav oss styrka
och mod. För mig du blivit en kär vän
liksom jag blivit en kär vän för dig.

Om du rör mig dör jag,
är en sång Martin Stenmark sjunger.
Lyssnar på den ofta då leendet
lyser upp, lekande tankar lockar till rop.




Fri vers av Filosofen2
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-08 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2