Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sandlåda?


Skäll och morr

Skälla hugga
bita morra
angrip

Skälla ut de andra
Hugga bita såra
så de inte sticker upp
Morra åt dem som ifrågasätter
Angripa dem som kommer för nära

Måste vara jobbigt att vara politiker







Fri vers av Margaretha Garp
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-09 12:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
:=) Ja det måste det vara
2012-10-26

    ej medlem längre
Härligt rytande från dig!
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Margaretha Garp