Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då jag vaknade på sidan utan punkter

Varför nöja sig med det man sett och gjort, svett och lort är allt som vi i denna dal säljer till priset av dina sömntabletter märkta med alla amnesians färger och alla toner i ett dragspels sista klagosång som åkte ut över stadsmuren och upp och ut bortom stjärnorna hördes ett svar, en hemlig ekoskapare skar sina fingrar på din närhet då han gång på gång försökte komma nära sin skapelse av kött och blod och ben och märg, hyvlat ur trä eller skapad i Hans avbild och sen av ett revben var ju kvinnan som stunden därpå såg sig om i den stora balsalen kvällen innan skon tappades och historien upptrappades, bara för att gå förlorad och bortkastad bort, bort, bortanför Landet Ingenstans flög drömmen om en evig barndom och sedan du lärt dig knyta skorna har inget av detta hänt.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Max Lindqvist
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-09 14:29



Bookmark and Share


    Flinmedicin
Du skriver med jättebra rytm, skulle kunna beskriva det i trumljud med det är svårt att stava till virveltrumljud och baskagge. badabam tss da
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Lindqvist
Max Lindqvist