Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Stora Välståndsraset

 

 

Visste du att

i samband med

kvinnornas stora intåg

på arbetsmarknaden

rasade Sverige

från

en 4:e plats

1970

till en 14:e plats

under 1990-talet,

i OECD:s välståndsliga..?

 

2010 låg vi på

11:e plats.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Vici
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-09 14:46



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
det är det värt !
2012-03-13

    Amicus
Tänkvärd text!
Se där ja!
Fick man något ytterligare att fundera på -
arbetslösheten hade ju varit minimal om
föräldrarna själva fostrat sina barn;)
2012-02-09

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2012-02-09

  walborg
Det måtte vara ett konstigt sätt att mäta.
2012-02-09

  Bibbi VIP
Begrundar.
2012-02-09

  Johan Bergstjärna VIP
I själsligt välstånd ligger vi nog längre ner på listan...
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici