Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med facit i hand (men inte fan hjälper det dig)

du kom till mig och sa
- nu du, jag har hittat kärleken!
- du vet, han är en skit, sa jag
och du skuttade hem igen

- ta den i munnen baby
stönar han och ler när han ber
med klumpen i halsen du tänker - det går
om jag bara älskar honom mer

när allt var över du skrev en lapp
och la den på hans fula bord
efteråt du satt och rev sönder
ömsom hud och ömsom hans ord

jag hittade dig i en hög av flagor
sen, du viskade mot min hals
- du, jag tror att jag fattar nu..
.. och kuk är fan inte gott alls




Fri vers av streh
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-09 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

streh