Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 2 (Om varje dag var en måndag)

 

Om varje dag var en måndag

utom söndagarna som för det mesta

är tisdagar, ibland torsdagar

När skulle du då skriva dina dikter?

 

Förmodligen på måndagarna




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-10 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström