Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
V.R.


Vila i frid

Jag förstår inte varför du skulle tas ifrån oss och jag kan inte förstå varför dom har slutat leta. Du måste få komma hem och sen få vila, tills vi ses igen.




Fri vers av bergsdotter
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-10 10:21



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Kan relatera till förlust...det är sorgligt att det händer.
mkt starkt min vän.. hitta styrka!
2012-05-10

    glasa VIP
känns existentiell
innerligt värd att läsa
de stora frågorna och
hur det behöver vara

tills vi ses igen

en
sådan ljus avslutning
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

bergsdotter
bergsdotter

Senast publicerade
Vila i frid
* Se alla