Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 3 (Bygg dig själv ett näste)

 

Dra allt du känner till

över en och samma kam

Släng allt du inte använder

i närmsta container

Källsortera det du har kvar

och lägg det i blöt

Låt sjuda över svag värme

tills bubblorna är små

Skumma av

och

bygg dig själv

ett nytt näste

där du får fäste

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-10 10:51



Bookmark and Share


  Minkki VIP
men först ska jag läsa Del 1 och Del 2... Del 3 gillas högt!
2012-02-10

    ej medlem längre
Ett gott och praktiskt råd att ta till sig!
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström