Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN PLÅGSAM TANKE OM FOLKSTYRE

Demokrati
är provocerande,
när jag som tänker mycket -
och den som inte tänker alls
har samma inflytande
på valdagen.




Övriga genrer (Aforism) av Jonas Hellström
Läst 335 gånger
Publicerad 2012-02-10 16:10



Bookmark and Share


    Doll
Här har du fångat något väldigt viktigt på få rader. Den "omedvetna" individen kan vara ett stort hot mot demokratin.
2012-06-04

  Tini Tut
Eller så är det genialiskt.
2012-02-10

  Tini Tut
Vidrigt skrivet tycker jag.
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström