Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 4 (Vad din mamma brukade säga)

 

Minns du vad din mamma brukade säga

Minns du vad som gjorde dig ledsen i andra klass

Minns du vad du ångrade så otroligt starkt

Minns du vad du önskade av hela ditt hjärta

Minns du vad du aldrig gjorde

fast du ju hade lovat

 

Minns och glöm

Allt kommer tillbaka på nytt sätt

Samma saker

i ny skepnad

Det kallas Livet...




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-10 19:25



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kloka ord, fina. Djupa. Tack!
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström