Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
c a n c e r


när du går ur tiden

min bild av dig
ljusen som brinner

blommornas färger
och den vita vintern
utanför

- - -

cellons starka röst
sorgen som spränger

klockringning




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 899 gånger och applåderad av 43 personer
Utvald text
Publicerad 2012-02-11 20:50



Bookmark and Share


  karenina VIP
Väldigt nära och berörande. Med få avskalade meningar får du med så många bilder
2023-09-17

    nevergonnagiveyouup
Vilket sätt du skriver på.. väldigt kraftfullt och rörande.
2017-03-25

    ej medlem längre
Starka ord som berör djupt...
2013-03-11

    Doll
Så vacker och så sorglig utan att vara tung, bara vacker. Hoppas det finns poeter.se i himlen.
2012-04-18

  Christian Eriksson
sorgligt vacker...
2012-04-03

    ej medlem längre
Berörande.
2012-02-28

  dubbelve
Du har överträffat dig själv! Fruktansvärt starkt.
2012-02-26

  L I V
Starkt...(helt enkelt)
2012-02-26

  Rune Thorsell
Utomordentligt! Levande bildspråk, lättläst men tankeväckande. Applåd.
2012-02-24

  AgnesP
Berörande och fint skrivet.
2012-02-22

  zallander
gillar skarpt. mästerligt
2012-02-20

    Rebecka Sekelius
braaa, fina ord men fulla av sorg. dem känns.
2012-02-14

  Minkki VIP
titeln talar om ögonblicket - väntan, texten går förbi den stunden. Gränslinjen mitt i texten är talande. Ett mysterium är slutet på ett liv, för dem som blev kvar. Klockringningen knyter fint ihop skeendet. Tack för din text
2012-02-14

  mare VIP
Dina ord känns, livet har ett slut, och det gör ont att säga farväl..
2012-02-14

  Filosofen2
Sorgen aldrig vandra förbi våra hjärtan.
Minnen vi odlat genom tiden, kommer
ta över då vi sörjt klart.

Kärleken till livet
drar oss vidare.
Skuggornas rike
väntar troget, medan
vi upptäcker livets goda.
2012-02-14

  Junitvillingen
Så berörande är din dikt att jag bara sitter här och tänker...och känner smärtan och sorgen i raderna du förmedlar...
2012-02-14

  stella
Klockringning fick mig att under åratal frysa till is, skönt när det släpper.
Låt Nick Cave hjälpa dig, Nature boy och let the bells ring.
2012-02-12

  Yrre VIP
Sorg berör och levnadsöden, du porträtterar dem vardagligt och jag berörs.
2012-02-11

    ej medlem längre
Dämpade ord från dig som bär sorg och slutgiltighet i tonen. Blir starkt påmind om livets korthet.
2012-02-11

  Fru Intighet
Starkt, vackert, smärtsamt.
2012-02-11

  Maj-Lis VIP
Svåra känslor...och ord
2012-02-11

  kerstin skriver VIP
jag känner din sorg,
fint skrivet om det svåra
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP