Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 6 (I ett barns ögon)

 

Det var en gång...

Magin som uppstår

när en historia berättas

ryms i ett barns ögon

och

vi bär i bästa fall

med oss denna nyfikenhetslust

genom livet

Det var en gång...

Varje gång




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 222 gånger
Publicerad 2012-02-11 09:29



Bookmark and Share


  Minkki VIP
var vore berättarna utan lyssnarna, poeterna utan läsarna...
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström