Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senaste liv täcke av ett ungt par som suckar bort på mobilen hos främlingar. Folk är glömt i Berge av snö i åtta dagar under snön blåser upp på taket sju meter i hela regionen runt Bukarest i Rumänien Svarta havet och regioner Donau.


Glaciären är EJ på reträtt tvärtom breddar sig.

Under minnet täcket ligger vi,
Nu.
Låta dig penetrera mig konstnärlig.
jag tar inte mer hänsyn
Till dina rop av dina orgasmer.
kommer att vara din sista på denna jord
som dårar och omvandlas till is
det gör ont men värmer barnen
som jag bär på i 8 månader i mage.

Vem skulle finna oss?
under de sista strålar av stearin ljuset
ser jag dimmig det är 12 feb 2012
hela tiden, natten och dagen min älskade
Kämpade att överleva.
åtminstone tills alla hjärtans dag den 14 februari.
Båda två vid liv!
Vi skall turas räkna upp varige minut so vi kommer till datum!
Vi skall kliva på ett dygn till
och sedan
Om ingen kommer att hitta oss och få kännedom
av det här stora 8 rum teglet ny byggt hus
jag vill dö före dig,
Valentine,
överleva.
Någon kommer att gräva diket vägg av snö
frusit till oss kommer vi att finns omfamnade kramas
Någon kommer att hitta oss till våren när snön smälter.
spara dig John under vintern vrede.
Förlora inte hoppet.
Vi kommer att begravas på kristen vis…
***

Men lyssna min käraste,
Vi yrar,
en is sprängare slätter tack
stora håll och ljussken släpper första sol stolar in…
livet har besegrat!




Bunden vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP