Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det går sååå bra när samhället håller i trådarna...


Från flicka till kv...

De dumpar mig på dagis
fast jag är knappt året
för både mamsen o pappsen
måste ju tänka på karriären
och pengarna

könsneutral fostran är i ropet
nu får jag inte vara klädd i rosa
utan det är blått som gäller

och
om några år ska jag bära
stringtrosa o bh fastän jag knappt är tio
snacka om hyckleri!
hur kan föräldrar gå på detta och
att de stora klädkedjorna gynnar pedofilerna
och det sexistiska samhället är en stor skandal

innan jag passerat tolv så är sminket
ett måste liksom upproret mot
mina föräldrar

moral och etik är förlegat
nu är det jaget som dominerar

och ingen sätter några gränser längre
så min sexdebut klarar vi av snabbast möjligt
och en och annan abort hinner vi med innan arton
med skrapningen kommer själsliga
sår som ett brev på posten

sen måste jag få inmonterat lite silikon
under hakan så jag lever upp till det motsatta
könets förväntningar på hur vi ska se ut
för några vuxna som säger ifrån finns inte
tvärtom så sitter det gubbar och dreglar
över ungkött - äckel som borde ha kastrerats
för länge sen

Vilket underbart liv vi har att se fram emot!

Tack så mycket alla Ni vuxna som
”bestämmer” och vet bäst!
nu blir det kanske psykiatrin härnäst
bäst att skynda sig för det börjar bli ont om plats
för vi är många som skär oss och tappat livsgnistan
p g a att vuxenvärlden har ställt sig vid sidan av - som åskådare!


En liten tröst i allt detta:
det finns tack och lov fortfarande
föräldrar som vågar vara föräldrar,
vuxna som vågar vara vuxna,
även om antalet minskar oroväckande snabbt.
Se gärna klippet
http://www.youtube.com/watch?v=kl1ujzRidmU

Dags för ett uppvaknande?!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Amicus
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-11 12:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Håller med dig helt !! Åter tack, för en sann text !!
2012-02-29

  Vici
Så underbart skönt att höra
dessa ord från en MAN!!!

Applåder i massor och
tusen tack för
tänkvärd
väckarklocka!
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Amicus