Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omkring dig

jag ser oljudet över och under
jag ser rädslan omkring dig

skalet när allt krackelerade
deras ord och sirenernas färg
jag delar svärtan runt ögonen
vår ringdans runt minnen

tillsammans sprang vi ihop pengar på stockholmsgator
tillsammans drack vi upp dom
fyllde min leopardneccesär med dagliga doser
gram efter gram efter
morgonljus efter måne

kinderna nära.
när sömnen lagt sig rullade du in dig i min värme




Fri vers av viola raz
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-01-23 20:55



Bookmark and Share


  bq
"ser rädslan omkring dig"..finns det ständiga biljud som inte upphör..en dissonans..rymden är den "ringdans" och den närhetskap i sömnens värme
Vackert, naket och varmt
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

viola raz