Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderade på hur man kan beskriva kärlek.


kärlek?

Kan man suga livskraft ur sina medmänniskor?
är det inte det vi gör?
vi roffar åt oss lusten att leva
vi ger folk lust att leva
vi är beroende av varandra
vi ger och tar
och delar
energin
lusten
strömar emellan oss
över allt
hela tiden
är det de vi kallar kärlek?




Fri vers av Amalia Santesson
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-01-23 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amalia Santesson
Amalia Santesson