Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 8 (Varje nu blir ett då)

 

Varje nu är så flyktigt

att det nästan momentant

blir ett då

 

Alla nun

och

alla dån

slår alla nunor

så det dånar

från bergstrakterna i Nubien, då

till de igenfrysta delarna av Donau, nu!

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-12 12:07



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Karlsbron? Jag gillar ditt sätt att leka med orden :-)
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström