Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lätt...

Så lätt flyter dagen
när du nuddar
vid mitt hjärta




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-12 12:12



Bookmark and Share


    lory
oooooo..så fint...
2012-02-13

    ej medlem längre
Sköra ord...otroligt vackert.
2012-02-12

  Ninananonia VIP
Lätt :) underbart...
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP