Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illusion av ensamhet

jag såg i dina flackande ögon
hur obarmhärtigt ensam du trodde
du var
när din kropp dog

i kaotiska sekunder av fasa
och tyst vädjan om nåd

precis innan lungorna tömdes
på jordluft

precis innan du varsamt
förvissades om att

kärleken ÄR
 
och du möttes av
det bländande ljus som är 
DU
och ögonen
stillades

av förundran




Fri vers av pixter
Läst 492 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-13 00:56



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Intensivt berörande och oändligt sann
2013-01-07

    Ingelid
Orden fick mig att gråta....
2012-09-26

  Lena Själsöga Keijser
mycket vackert målad färd
2012-05-08

  Delilah Juno VIP
Vackert och väl beskrivet ...
2012-03-20

  ERD-man-SKY VIP
En vackert dikt!
Hela livet känns det ibland som en illusion bortom all musik och bortom alla ord… :)
2012-02-27

  freathe
Oerhört vackert och rörande! Du kan konsten att nå ända fram med dina ord
2012-02-13

  Tillbringaren VIP
Väldigt fint Pixter-vännen..."Jordluft"-så bra!
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter