Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot ljus






som slutet av nu
likt början av då
outgrundligt oförklarlig

mörka steg mot ljus
handens plats
över formen

höftens rörelse
den mot
en lek i landet innanför

resan utan mål
meningen oförstådd

men jag reser
fylld av miraklers makt

de utan kartors förklarade




Fri vers av kath
Läst 596 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2012-02-13 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ordkonstnär
2012-02-28

  Nathalia
Vackert. Förstår varför den blev vald. Men här borde vara massor med kommentarer, tycker jag!
:-)
2012-02-28

  Feminaz
ja livet är en resa ibland på oupptrampade stigar!
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath