Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett spel





vit utan yta
långsam i sin färd
rösten målad tunn

läppars spel
skira ord
växlade ännu

delar av en stund
i ett spel
otvunget men ändå

fängslad söker jag
meningen
så nära i avståndet

där skuggor smälter samman




Fri vers av kath
Läst 407 gånger
Publicerad 2012-02-13 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath