Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en plats






smaken av lust
dagar i ljus
regnet
- det mot din mjuka hud

så skir i vinterns hårda
längtans skönhet

handens sköra
väntan kvar

du en plats beskuren






Fri vers av kath
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-13 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath