Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


TACK till ALLA som kommenterat mina texter!



Jag kommer inte ikapp. Alltså med att tacka
alla er underbara själar som läst och kommenterat
mina senast publicerade texter. Vill så gärna skriva
personligt tack till var och en av er, för jag uppskattar
verkligen all respons och "feedback".

Sedan en liten tid tillbaka har jag satsat mest på
ett annat stort intresse - fotograferingen. Även
novellskrivandet har tagit fart. Jag har en och annan
kul nyhet - ett av mina naturfoton kommer att hamna
på första sidan i en tidning + att en novell snart blir
publicerad.

Naturligtvis får jag betalt men det som
känns allra roligast är faktiskt äran. Att nå ut på
det viset, bli läst av många och få dela med mig
av vår fantastiskt vackra natur genom mina foton.

Tack till alla er som läser mig här på Poeter.se.
Era kommentarer är guld värda! Har de senaste
månaderna inte varit härinne mer än kortkort vid
enstaka tillfällen, men det lär komma nya tider när
jag åter figurerar flitigt på Poeter.se igen.

KRAM till er alla!/Anitha











Övriga genrer av Junitvillingen
Läst 397 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-14 09:13



Bookmark and Share


  Järnkatten
Så kul, lycka till Anitha :)!
2012-02-14

  Jack_iX
Lycka till med dina härliga foton o dina noveller !
2012-02-14

  © anakreon VIP
Sänder en stor kram och önskar ig all möjlig framgång!
Calle
2012-02-14

  walborg
Gläds med Dig! Lycka till!
2012-02-14

  Yrre VIP
Lycka till med Novellerna dessutom och grattis till det!
2012-02-14

  Yrre VIP
Tack detsamma, ha ett gott liv själv.
2012-02-14

  Peter Olausson VIP
så roligt med publiceringarna, lycka till! Och visst kommer du och besöker oss här ibland?
2012-02-14

  Peter Olausson VIP
så roligt med publiceringarna, lycka till! Och visst kommer du och besöker oss här ibland?
2012-02-14

  M M Mannheim VIP
Vill stryka under på allt som du skrev!
2012-02-14

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Nämen vad trevligt. Grattis!
2012-02-14

  Teresia Ridell
Grattis !
2012-02-14

  Mats Henricson
Grattis !!!
2012-02-14

    ej medlem längre
Vad kul!!!! Grattis! Du är en utsökt fotograf
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen