Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprakande stjärnfälls himmel, klöver vit som snö i tiger lilja

Sprakande stjärnfälls himmel


Tindrande liv


Min källa under förgrenat, fördelat körsbärsträd


Trädets törst


Störst..i hjärtat finns tröst


Vackraste spirande livsform


Njutning


Fukt mot fyllda röda läppar


Värme i det som hettar


Fångad av längtan till himmels Juvel


Gnistrande i strålglans, kan inte se


Vardar ljus och förbannar inte mörker


Lärdom lär mig vara svävligt fri


Sockergryn i kärleks Te

Tre Irisfyllda Purpur kyssar vill jag dig ge


Jag klöver vit som snö i tiger lilja

Styrka av stål för att inte vilja


Fukt mot röda tårfyllda läppar

Värme mot det som smärtar


Krysantemum röd

Aldrig död



Älskades gestalt

Osynligt synlig överallt


Förflyttar berg till hjärtats ros bortom

Tid min kommer stundom


Fukt mot glada röda läppar

Värme i allt som hettar


Lycklig bara är

Körsång, symfoni, melodi

Allt som ryms däruti


Har hjärtan som mig bär


Rider snö tungt med vind i hår






Lämnar kärleksfullt spår











Fri vers av Songbird VIP
Läst 727 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-02-14 13:04



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Mången vacker rad, bilda sammanhängande behag. Tack
2012-09-16

    ej medlem längre
ljuvligt vacker...
2012-02-15

  Elisabeth H
så vackert så man bara smälter.
2012-02-15

    ej medlem längre
Oops, ursäkta dubbelklickningen..
2012-02-14

    ej medlem längre
"Tre Irisfyllda Purpur kyssar vill jag dig ge"

Bara en av många glimmrande rader..
2012-02-14

    ej medlem längre
"Tre Irisfyllda Purpur kyssar vill jag dig ge"

Bara en av många glimmrande rader..
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP