Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hare utan huvud

Kom gående längs vägen den hade en fettig röd fläck med lite änglahår
Det vill säga resterna och resten låg i diket
En huvudlös hare

Skraj att en dag ligga så
Vara hjärtat som läckt ut över klibbig sten
Och en avklippt skalle
Helt förkroppsligad

Alla vi lämlar som tågar i dikesgrenen tänker så vi
pillrar på med styva svansar
alltid redo för signal från yttre rymden
Huttrar så hela tåget lägger på kol för att inte kylas ner av fartvinden

Jag vet du vet jag önskar du vore en hare
och slängde dig ut så
slapp jag stoppa trafiken




Fri vers (Fri form) av ASLE
Läst 627 gånger
Publicerad 2012-02-14 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ASLE