Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi

Jag längtar Dagobert
längtar Kronblom
91:an Karlsson -
med Blondie, Malin och 87:an.
Visst var ni mina vänner
trofast alla somrar
på utedassets tre-hålslave,
samma gamla nötta ex.
Vid köksbordet rotmos och pölsa,
äppelpannkaka, lingon och mjölk.
Gubben Noak, Kalle på Spången och Swing it Magistern!
Jag längtar.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-15 06:09

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
doften smäktar och färgerna sprakar kring dina minnen
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP