Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var där när John Lennon dog

han som förstörde min barndom ringer en måndagkväll packad
och skriker att han aldrig har antastat mig sexuellt
jag lägger på luren i hans öra

hon leker med tanken på att hälla stesolid i barnens välling
hon leker med sin dotters hår
och moderns armar
är ärrade av forna rakblad

känner mig färdig att explodera i vilken sekund som helst
jag kan inte hitta en röd tråd i mig själv


gråheten vinner slaget om min existens
jag vill säga till en medpassagerare på spårvagnen
att jag är lyckligare än henne
att jag har druckitö livet tills jag spydde upp mina egna inälvor

jag var där när john lennon mördades
jag såg själen lämna hans kropp
och inget lämnade min
ingenting hände mer


jag var så otillfredsställd att jag var tvungen att ställa mig på köksbordet med en snara om halsen
och stå där och vänta på att min familj skulle komma hem




Fri vers av desert star
Läst 854 gånger och applåderad av 33 personer
Utvald text
Publicerad 2012-02-15 14:52



Bookmark and Share


    suspicious_minds
Fantastiskt starkt och otroligt berörande.
2012-08-21

  walborg
Skakande verkligt beskrivet
2012-08-21

  Robin V
Fantastiskt bra! Varje ord är som ett knytnäveslag. Oerhört berörande och välformulerat.
2012-08-20

    emmy.lou
"känner mig färdig att explodera i vilken sekund som helst
jag kan inte hitta en röd tråd i mig själv"
Igenkänning, aj.
Jag älskar alltihopa, fantastiskt skrivet.
2012-06-07

    Sebastian Johansson
Jag blir förälskad!!!
2012-05-05

    kivu
oj vad stört bra.
2012-04-08

    ej medlem längre
sjujävla bra
2012-04-04

  Ola Rydberg
Bra stark text
2012-04-03

  katastrofromantiker
Gillar speciellt
"jag vill säga till en medpassagerare på spårvagnen
att jag är lyckligare än henne"
2012-04-02

  Christian Eriksson
den här gjorde ont att läsa, stark skrivet!
2012-04-02

    ej medlem längre
helvetiskt bra.
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star