Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUST





Att så tätt

intill dig

känna hur du växer

av längtan

till de heta våtmarkerna

framkallar lust

till vildaste älskogslek

i den tidiga


gryningen




Fri vers av Junitvillingen
Läst 509 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-15 16:54



Bookmark and Share


  Kimberly Enqvist
Det är så skickligt, för bilden gör att texten växer! Bra där!
2012-04-20

  Kjell A. H Lundin
.

Här är den sannaste kärlekspoesi
som fullkomligt berusar
och skapar längtan till min älskade!

Ack vilken touche!

.
2012-03-29

  reza.hb
så bra!
fylld av känslor..
2012-03-09

  Synx
hetta och känsla i dikten med en passande illustration till. Blir dock nyfiken vem som skapat illustrationen. Är det du?
2012-02-23

  M M Mannheim VIP
Din dikt skulle bara behöva innehålla ord som: lust, sexualitet, sensualitet och vackert! Den är bra!
2012-02-18

  Lars Hedlin
Underbara känslor du förmedlar..kram
2012-02-17

  Järnkatten
Bulls eye, det är som bäst då..
2012-02-15

    ej medlem längre
gryningen blir till bisak men samtidigt förhöjare
2012-02-15

    ej medlem längre
Längtans röda eld..
2012-02-15

    Ken Cassel
Hi hi
Tjusigt värre, min älskade vän!

Kramar!
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen