Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hallen



Du står i hallen

med mössa och jacka

du får ingen chans att klä av dig

jag överöser ditt ansikte med kyssar

du står stilla

och tar emot

du slutar nästan att andas..

med slutna ögon njuter du

jag kysser allt som inte är täckt

av jacka eller mössa

allt.....

sedan skrattar vi

rakt in i varandras

hjärtan









papessa 15 februari 2012






Fri vers av papessa
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-15 19:49



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Enormt fint kära papessan kärlek passion och tillit - gott att läsa man blir glad!helt underbart!
2012-02-17

  mare VIP
Låter så kärleksfullt, fint
2012-02-15

    ej medlem längre
Hunger
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan