Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglavingar

flyg emellan oss

alla



skicka in vikarierna också



ännu en tid




Fri vers av AektaBlond
Läst 486 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-16 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond