Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om hon inte är perfekt

duger hon inte




Fri vers av AektaBlond
Läst 516 gånger
Publicerad 2012-02-16 18:40



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hon är alltid perfekt
hon duger alltid
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond