Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack goda läsare




skovet

 

 

 

 

goda läsare

 

författaren ber om ursäkt
för underlåtelsesynder och uppenbara synder -

hon är i tanken hos er

 

anden är villig, köttet trött

 

skovet är konstant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-16 20:10



Bookmark and Share


  anits VIP
sov så gott så länge
du behöver
2012-02-18

  Maiah VIP
gillar ditt diktande..
2012-02-17

  Larz Gustafsson VIP
Hos mig är köttet alldeles för villigt.
Du förblir i alla händelser min favoritisdrottning alla kategorier.
2012-02-17

  Ingela Svenson VIP
åååå men din sömn är också din räddare.må drömsömnen drömma dig till klarhet!
2012-02-16

    ej medlem längre
Vackert.Vila vid denna källa.......
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP