Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Analysera inte för mycket. Tolka lite som du vill men förstå ingenting.


Behöv mig snälla snälla kom hit och behöv mig

Egentligen är du lite som en missanpassad
missbildad kandelaber
Du tappar alltihop
alla ljus du hittar
Låt dig inte
låta mig falla

Kan jag spränga
högtalarna?
Dina sockerspröda frastunna
skrapsköra

Och om jag känner mig för tung
lovar du att punktera
mina gultatuerade lungor
fulla av xenon och tryckande
bensin

samtidigt

Innan det sprider sig

Skriv av mig på dig
du har en monopoldyr och tom handrygg
Mitt bläck är det renaste du vet



Allt slutar alltid hos dig




Fri vers av Vimmel
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-20 20:07



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Åh! Jag vill förstå! Vad tänkte du när du skrev den? :)
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel